Selecteer een pagina

Diensten

Maatwerk is de standaard

MEES Meubels & Interieurs biedt een scala aan diensten die volledig zijn afgestemd op de behoeften en wensen van elke klant. Met de deskundigheid van Mees Schepers aan het roer, gaat het niet alleen om het creëren van meubels; het draait om het tot leven brengen van de wensen van de klant.

De diensten die MEES Meubels & Interieurs uitvoert, zijn altijd maatwerk. Mees begrijpt dat elk interieur uniek is en biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen ontwerp te realiseren. Of het nu gaat om een op maat gemaakte kast, een speciale tafel of een uniek opbergmeubel, Mees neemt de tijd om de visie van de klant te begrijpen en dit om te zetten in een meubelstuk.

Innovatieve materialen

Met een scherp oog voor duurzaamheid

Mees put uit een breed scala aan materialen om karakter aan zijn meubels te geven. Naast traditionele houtsoorten maakt hij gebruik van nieuwe duurzame materialen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en een eigentijdse twist in de creaties, wat resulteert in meubelstukken die zowel tijdloos als modern zijn.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij MEES Meubels & Interieurs. Mees geeft nieuw leven aan oude onderdelen door ze te hergebruiken in zijn ontwerpen. Deze onderdelen voegen een extra laag betekenis toe aan de meubelstukken. Daarnaast maakt hij gebruik van duurzaam regionaal gekapt hout, wat niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook de lokale gemeenschap ondersteunt.

Een creatief concept

Gekoppeld aan de service die je wenst

Bij MEES Meubels & Interieurs gaat het om meer dan alleen meubels; het gaat om het creëren van kunstwerken met een doel. Mees’ creativiteit gaat verder dan de norm, waardoor meubels echte blikvangers worden. Een tv-meubel gemaakt van een gesloopt schuurtje of een vensterbank van een lokale boom zijn slechts enkele voorbeelden van de creativiteit die in elk project wordt toegepast.

De ervaring bij MEES Meubels & Interieurs gaat verder dan de werkplaats. Mees zorgt ervoor dat elk meubelstuk met zorg wordt gemaakt in zijn werkplaats en vervolgens op locatie wordt samengesteld. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit en afwerking, maar ook de integratie in de leefruimte van de klant. Indien nodig wordt zelfs het aflakken uitgevoerd om het meubelstuk de perfecte afwerking te geven.

Neem contact op met Mees

Bij MEES Meubels & Interieurs is elk meubelstuk uniek. Met de combinatie van maatwerk, creativiteit, duurzaamheid en vakmanschap kan Mees de visie van zijn klanten omzetten in realiteit. De aandacht voor detail resulteert in meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen en een blijvende indruk achterlaten.

meesmeubelsinterieurs@outlook.com
06-31388352