Selecteer een pagina

Over Mees

Van jongs af aan liefde voor het vak

Mees Schepers, geboren in 1997, groeide op in een omgeving van kunst en ambacht. Van jongs af aan speelde hij liever met hout, verf en klei dan met een voetbal of auto’s. Toen Mees oud genoeg was, betrad hij het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam, waar hij zich verder kon specialiseren. Hier ontdekte hij hoe hij zijn eigen kasten, stoelen en tafels kon creëren.

Geen enkele uitdaging is teveel!

Maak kennis met de stijl van Mees

Mees omarmt uitdagingen met open armen. Hoe ingewikkelder het ontwerp, hoe meer voldoening het hem schonk. Mees is onder andere gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte stoelen, tafels en opbergmeubels. Als er één motto is dat Mees volgt, dan is het: “Hoe meer eigen stijl, hoe liever.” Hij streeft ernaar om zijn ontwerpen uniek te maken, waarbij hij kennis en vrijheid samenbrengt in zijn creaties.

Mees bevindt zich met zijn eigen ontwerpen op de grens tussen kunst en ambacht, net zoals de vroege Arts and Crafts-beweging dat deed. Hij gelooft dat functionaliteit en schoonheid hand in hand kunnen gaan en dat meubels meer kunnen zijn dan gebruiksvoorwerpen. Meubels veranderen een ruimte en vertellen een verhaal.

MEES Meubels & Interieurs

Een eigen start

Tegenwoordig leidt Mees zijn eigen bedrijf, MEES Meubels & Interieurs, waar hij samen met zijn klanten unieke meubelstukken creëert. Hij is toegewijd aan het vormgeven van op maat gemaakte stukken die naadloos aansluiten bij de stijl en wensen van zijn klanten. Elk meubelstuk dat hij maakt, is uniek en gaat jarenlang mee. Zo geef jij je interieur vorm voor de komende jaren.

Uitgevoerde projecten

Bekijk het werk van Mees

Het hart van Mees’ missie is het vermogen om zijn klanten te betrekken bij het proces. Samen met hem kunnen ze een ontwerp tot leven brengen, waarbij ideeën en kennis samenkomen op een manier die uniek is. De meubels die Mees creëert, zijn meer dan alleen objecten; ze zijn een weerspiegeling van zijn passie, vakmanschap en de wensen van zijn klanten.

Mees komt graag met je in contact

Ik deel graag mijn passie met jou

Met MEES Meubels & Interieurs brengt Mees de kunst van het ambacht naar je interieur, waarbij hij elk meubelstuk transformeert in een kunstwerk dat een verhaal vertelt en een indruk achterlaat in jouw woning.

Wil je meer weten?

Schroom dan niet, maar neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik sta graag voor je klaar!

Neem contact op met Mees

Bij MEES Meubels & Interieurs is elk meubelstuk uniek. Met de combinatie van maatwerk, creativiteit, duurzaamheid en vakmanschap kan Mees de visie van zijn klanten omzetten in realiteit. De aandacht voor detail resulteert in meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen en een blijvende indruk achterlaten.

meesmeubelsinterieurs@outlook.com
06-31388352