Skip to content

Portfolio

Gebruik van lokaal gekapt hout

In dit geval een Douglas Boom van de Veluwe die een metamorfose onderging tot wastafel. Het onderstel is van hout gemaakt maar kreeg een betonlook voor een stoere uitstraling. Hij is stevig genoeg voor de boomstam van ongeveer 50 kilo.

Oud design in een nieuw jasje. Een servieskast, gemaakt van berken multiplex met glas. Een stoere eigentijdse uitstraling voor klanten die ‘genoeg hadden van hun Ikea meubelen’. De kinderen het huis uit, tijd voor een nieuwe persoonlijke look.

Een ondiepe televisiekast van populieren multiplex en okoume multiplex. is. De kast staat vast tegen de wand en als de deuren opengaan komt de tv tevoorschijn Hij werd op maat gemaakt voor een vakantievilla.

Kastje van restmateriaal met patroon

Zonde om weg te doen, de rest die overbleven na de renovatie van het vakantiehuis. Met veel geduld en plakwerk werd het een laag servieskastje met stalen onderstel.

Meubels op maat Den Haag

Strakke radiatorombouw

In samenspraak met de klant kreeg de rommelige oude radiator een grijsgroene ombouw van MDF. Samen opmeten, kleur bepalen en binnen een dag geplaatst. Een wereld van verschil.

Interieurbouw Den Haag