Skip to content

Meubels op maat Den Haag

U kunt meubels kopen, maar eveneens kiezen voor meubels op maat. Dat laatste is toch net even iets mooier en altijd bijzonder. Ik kan u wat betreft meubels op maat prima van dienst zijn. Ik heb geen fysieke winkel, het is dus altijd een kwestie van persoonlijk contact opnemen. Dan komen u en ik er vervolgens wel uit.

Voor meubels op maat in Den Haag moet u echt bij mij zijn

Ja, noemt u mij maar een creatieve meubelmaker. Vakmanschap staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kan als geen ander humor en lichtheid geven aan uw robuuste meubelen. Ik maak daarbij gebruik van modern gereedschap en het beste materiaal. Hiermee kan ik prima allerlei ambachtelijke constructies maken. Dat is geen enkel probleem als u voor mijn diensten kiest.

Meubels op maat Den Haag

Ja, noemt u mij maar een klassieke meubelmaker

U mag me eveneens een klassieke meubelmaker noemen, die beschikt over de vaardigheid en het tempo dat tegenwoordig gevraagd wordt. Ik ontwerp al uw meubels op de computer. U krijgt vervolgens een schets van mij en op basis van die schets kan ik nog aanpassingen doen. Wilt u bijvoorbeeld toch liever meer deurtjes en minder lades? Dan kan ik dat nog allemaal voor u aanpassen. Ook kunt u bijvoorbeeld dan de kleur nog aanpassen. Ik denk dat ik met mijn meubels op maat in Den Haag iets bied dat tussen kunst en ambacht in staat. Het is allemaal zeer functioneel en daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. Ik creëer mijn meubels op maat in Den Haag in opdracht van u. Samen creëren we zo unieke meubelstukken, meubels die jaren meegaan en die helemaal passen bij uw stijl en uw wensen.

Ik gebruik zowel nieuwe als gebruikte materialen

Voor de meubels op maat in Den Haag maak ik gebruik van zowel nieuwe als al gebruikte materialen. Het hergebruiken van oude materialen is iets dat ik echt leuk vindt. Zo maak ik met gemak voor u een televisiemeubel van een oud schuurtje bijvoorbeeld en een vensterbank van een boom bij u uit de buurt. Ik maak het merendeel van meubels op maat in mijn werkplaats om ze vervolgens bij u in elkaar te zetten. Ik kan de meubels eventueel ook zelf aflakken. Ook voor de leukste ombouw van een radiator klopt u bij mij als specialist in interieurbouw in Den Haag aan. Bovendien werk ik altijd zeer netjes.