Skip to content

Meubelmaker Den Haag

Als meubelmaker in Den Haag kan ik u op uw wenken bedienen. Kiest u voor mij, dan krijgt u altijd iets bijzonder in handen. Iets dat aansluit bij de rest van uw interieur en uw specifieke wensen. Ik ben specialist in meubels op maat in Den Haag, op veel vlakken actief en kan u fraaie en betaalbare meubels aanbieden.

Als u echt iets bijzonder zoekt moet u zeker eens bij mij aankloppen

Zoekt u iets bijzonders, dan is het verstandig om maar meteen contact met mij op te nemen. Ik ben een zeer creatieve meubelmaker die een zekere humor en lichtheid kan geven aan robuuste meubelen. Ik maak altijd gebruik van modern gereedschap en de beste materialen en kan u dus altijd precies dat bieden dat u wenst. Ik noem mezelf als meubelmaker in Den Haag een klassieke meubelmaker. Op basis van uw input maak ik een gedetailleerde schets. Die krijgt u vervolgens en die kunt u dan nog aanpassen. Als u toch een andere kleur wenst of meer kastjes of lades, dan pas ik de schets gemakkelijk voor u aan.

Meubelmaker Den Haag

Mijn werk is iets dat tussen kunst en ambacht ligt

Als u kijkt naar mijn werk, dan ontdekt u iets dat het midden houdt tussen ambacht en kunst. Mijn meubels zijn zeer functioneel en daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. Ik creëer natuurlijk vooral in opdracht en ontwerp samen met u precies het meubel dat u wenst en dat past bij de rest van uw interieur. Bovendien kennen mijn meubelen een zeer lange levensduur. Bij mij koopt u dus nooit een kat in de zak. U kiest bij de meubelmaker in Den Haag altijd voor betaalbare kwaliteit. En waar kunt u nou nog meer uw eigen meubels laten ontwerpen?

Ik maak als meubelmaker in Den Haag graag gebruik van gebruikte onderdelen met een verhaal

Ik maak bij mijn werk als meubelmaker in Den Haag graag gebruik van zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. Die onderdelen kunnen een herinnering in zich dragen. Zo heb ik al eens televisiekastjes gemaakt van het hout van een oud schuurtje bijvoorbeeld. Meubels op maat in Den Haag kan eveneens het gebruiken van een bij u in de buurt gekapte boom zijn. En zo is zo goed als alles mogelijk. Aan de andere kant werk ik overigens ook met evenveel plezier met nieuwe materialen. Ik kan u aan zo goed als alle meubels helpen en ben bovendien iemand die altijd keurig netjes werkt. Redenen genoeg dus om vooral zaken met mij te gaan doen. Als u tenminste houdt van betaalbare kwaliteit.