Skip to content

Andere bedrijven / bouw recreatie woning

Onlangs heb ik samen met mijn vader vakantiehuis gebouwd in de bossen op de Veluwe.

We vonden het allebei spannend om een eigen huis te ontwerpen en zelf te bouwen. Mijn vader zei dat je minstens één keer in je leven een eigen huis moet hebben gebouwd. En daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Door deze ervaring heb ik veel geleerd over nieuwe bouwmogelijkheden en het plannen van werkzaamheden.

Bijzonder aan dit huis is dat de binnenwanden op de houten constructie gelijmd is waardoor je geen spijkers of schroeven ziet. Dit geeft een heel rustige- en ruimtelijk uitstraling.

Ik heb zelf een aantal meubels voor het huis gemaakt zoals kasten, de wasbakken en ook de keuken. Hierdoor is het een bijzonder huis geworden.

Naast het maken van meubels heb ik ook bij decorbouw bedrijven gewerkt zoals Sesa decor.
Daar heb ik onder andere leren werken met andere materialen en nieuwe technieken geleerd over decoratief bouwen. Daar leerde ik voornamelijk stenen muren en holle balken maken voor bedrijven en particulieren.

In samenwerking met Sesa Decor